.::KESAYANGANKU::.

06 May 2010

Assalamualaikum..


Firstly, saya nak mintak maaf banyak2 kepada blogger2 yang telah saye list kan link anda kerana tidak meminta izin terlebih dahulu, jadi sekarang ni saya nak minta izin yer..harap sume izinkan..=) Sebenarnye sy dah lame follow blog2 anda..tp hanya sebagai silent reader jer..ngeh3


Minggu lepas adalah paling menguji kesabaran..huhu, demam start hari khamis-ahad..rasenya dapat agak kot nape demam..sebab tidur langsung tak menentu, kadang-kadang pas subuh baru tidur..sy ni jenis ssh nk demam..kadang2 setahun sekali je kot..kadang2 lansung tak..huhu..tapi kalau sekali dah demam tu..memang teruk la..so minggu lepas minggu demam sy..=) sekarang dah lega Alhamdulillah..


Isnin 3 Mei 2010..check result kat portal..Alhamdulillah bersyukur sangat2..result naik banyak juga..terus kol mak..memang bersyukur sangat2, segala usaha dah nampak hasilnya..rase mcm tak caye pun ade gak..[ade reaksi mengade di sini]..Terima kasih sangat kepada semua lecture yang memberi banyak tunjuk ajar selame ni..



0 2 Butterfly Comel:

.:: PRINCESS JOURNAL'S AGE ::.

Cute Grapes 2