.::KESAYANGANKU::.

12 May 2010

Assalamualaikum...


Rindu giler kat umah..kat mak,ayah n sume la...
Lagi2 kat kanak2 ribena kat umah tu..
Haish..ikutkan hati nak terbang sekarang gak balik langkawi..
Tapi..ade sape2 nak sponser tiket flight x??ngeh3..
Malam tadi kul 5pagi baru tido...
Rindu gile kat family sampai tak leh nak lelap mate..
Kadang2 rase mcm tak matang pun ade gak..
Padahal umur dah...ups..malu nk sebut=)
Dahla..malas nak cakap pasai family..
Nanti aku mudah mengalir air mate..huhu..


Sekarang ni kan..kalau jumpe kawan2 lame ke..
Sedare mare ke..soalan 1st akan ditanye..
"Dah abes blajaq ka?" then jawab.."ha'ah baru abes.."
Pastu soalan ke2 "Dah gheja ka?" jawab.."dak lagi..tgh mencari.."
Dan soalan wajib ditanye oleh semua orang...
"BILA NAK KAWIN NI???"


Haish..part tu yg payah nk jawab tu..hahaha
Kalau dengan sedare mare sengih je la..ngeh3
Kalau dgn member2 nak jawab camni la..
"Perancangan ke arah tu dah ade..InsyaAllah ade jodoh x kemane"
Ok x jawab camtu..hahaha..ok la kan..



~mencari CINTA SEJATI~



~saje suke2 nk boh gambaq ni n nak tulis yg kt bwh ni..=)~


"bila keyakinanku datang
kasih bukan sekadar cinta
pengorbanan cinta yang agung
ku pertaruhkan.."


2 2 Butterfly Comel:

aimarz said...

salam yana aku org ke bape bagi komen kat ang....

Zuriana bt Saad said...

hahaha..org pertama cik aimi..blog ni aku baru je create..:)

.:: PRINCESS JOURNAL'S AGE ::.

Cute Grapes 2