.::KESAYANGANKU::.

19 June 2010

Assalamualaikum...

Alhamdulillah lega rasenyer..
Majlis kesyukuran dah selesai..
Cadangnye nak buat sikit2 jer..
Tapi rasenye tak kecik sangat la..
Huhuhu..memang tersangat penat..
Hari ni sesi mengemas pinggan mangkuk plak..


Macam aku cite kat entry sebelum ni la..
Nak buat cket2 jer..
Tetamu pun takde la ramai mane..[perancangan]
Sekali tibe hari kenduri..
Lain plak jadinyer..
Ahli usrah mak ramai yang xdapat datang..
Kirenye memang sikit la..


Tapi sebelah petangnye lain plak jadinye..
Sedare mare tak putus2..
Memang ramai giler..
Family mak su aku dari Alor Star pun balik..
Terlalu hargai semua saudara mara yang datang...
Mule2 ingat lauk dah tak cukup..
Mak gelabah jugak..
Sebab malam ade lagi jemputan untuk qaryah masjid..
Untuk buat tahlil n doa selamat..
Tapi Alhamdulillah rasenye semuanya cukup n siap ade lebih lagi..


Lepas sume janaah masjid makan n setel..
Acara yang ditunggu oleh budak2 la..
Sesi potong kek...
Aku tak sempat sangat nak snap gambar sangat..
Memang tersangatla busy..
Tapi ade la sket, next time aku upload ek..
Sekarang ni nak nolong mak n dorang kemas pinggan mangkuk jap..



0 2 Butterfly Comel:

.:: PRINCESS JOURNAL'S AGE ::.

Cute Grapes 2