.::KESAYANGANKU::.

26 June 2010

Assalamualaikum...

Broadband aku dah kene sekat sebab tak bayar bil lagi..hahaha..
So, sekarang ni aku tak leh nak online sangat la..
Lagipun banyak keje nak kene setel hingga awal bulan 7 ni..
Bile dah setel sume, aku g bayar uit broadband n aku akan kembali aktif melayan tenet..hahaha


Kepada readers2 yg kusayangi [mcm la ramai sgt yg dok bace blog aku ni..hahaha] kumohon maaf yer..
Kalau anda klik blog ni tapi xde pun latest entry..
Pas dah setel sume urusan, InsyaAllah sehari aku buat 6 7 entry..hahaha..[gurau jer]


Ok lah, ni pun curi2 mase jap, aku nak out dulu ni..
Sayang korang sume..peace no war..ahaks!



1 2 Butterfly Comel:

Hapiz Rahman said...

hahaha.. berape banyak lah bil intenet tue.. :P

.:: PRINCESS JOURNAL'S AGE ::.

Cute Grapes 2