.::KESAYANGANKU::.

09 July 2010

Assalamualaikum...

Due tige hari ni rase down sangat2..huhu..
Nak buat ape pun xde semangat..
Handset dah tiga hari tak cas..
Tapi battery still banyak lagi..
Credit tepon dah 2minggu tak topup..
Juge still banyak lagi coz xgune sangat pun..


Before ni tiap2 minggu topup...
Kadang2 seminggu 2 or 3x..
Battery plak terpakse beli spare satu..
Sebab selalu kehabisan battery..
Before ni enset sentiase kat tangan 24hours..
Sekarang ni nset dah macam tak penting pun..
Selalu sangat tak bawak kalau kuar memane..
Sampai mak pun tegur..
"zu, awat slalu sgt tak bwk pone, pyh mak nak tepon kot nak kirim pape"


Kadang2 sehari tak belek enset langsung..
Bile mlm nak tido, baru la sibuk nak cari..
Sampai kene miskol nak cari katner..
Cari pun sebab nak alarm subuh..




5 2 Butterfly Comel:

aanz said...

eyh jgn laa down..
tp part yg x belek nset smpai malam tu kire lebih kurg je kite..
hohoo..almaklumlaa..
sy ni belek laptop je..
nset x tgk sgt..
nak wat cmne..single lg.hahaha..

nape down ni?? gaduh ngan si dia??

Zuriana bt Saad said...

aanz : same la,asyik belek laptop jer:)

xde gado dgn sape2 pun..:)

Hapiz Rahman said...

handphone aku tak cas 5 hari rilek je.. hahahah

Zuriana bt Saad said...

hapiz : nset mahai kot..ni gune nset cikai je..mane thn lame..

Ardzham said...

mengapa jadi begini, tentu ada sesuatu yang menganggu fikiran. atau mungkin dah jemu dengan hs tu, ada rezeki tukarlah yang baru!

.:: PRINCESS JOURNAL'S AGE ::.

Cute Grapes 2