.::KESAYANGANKU::.

11 July 2010

Assalamualaikum...

Sedihnye hari ni...
Mouse comel kesayangan aku dah pergi..
Meninggalkan aku buat selamanya..
Akibat kecuaian aku sendiri jugak..
Uwawawa..sedihnyer!!!
Dah lame gune mouse ni, sayang sangat..



Al kisahnye cenggini..
Tadi naik ambik laptop kat atas..
Nak bawak turun online kat bawah..
Disebabkan aku malas nak ulang alik naik turun due tiga kali..
Aku pun blasah bawak semua skali..
[laptop, cooling fan, file, charger tepon n adapter laptop, mouse, hardisk, broadband, mouse pad]
Kirenye penuh kedua2 tanganla..
Sekali mase kat turun tangga first..
Mouse terjatuh n tak sempat nak tangkap..
Terus ke bawah dan akhirnye........



*

*

*

*

*

*

*


BEGINI JADINYA=(







p/s : aku cube gak try baiki, tapi tak leh sebab banyak dah patah2..
sekarang ni tengah mencari balik mouse lame yang gemok2 dulu..jenuh la nak mencari sebab tak tau simpan katner..huhu




6 2 Butterfly Comel:

velasrizal said...

alahai..mcm kene gelek stimroll la..

Segmen Jom Karaoke : KRU - Babe

Zuriana bt Saad said...

velasrizal : huhu..taw xpe..sedih:(

~haNNa~ said...

tu tandanya dia suh akk carikkan adik utk dia...
xpe.jgn sdey2 k

Zuriana bt Saad said...

fal : adik?hik2..mcm sweet je bunyinye..:)

Hapiz Rahman said...

hhohohoh... sampai juga ajal mouse tue ya..

~haNNa~ said...

apa lg..
pegilah kedai yg berhampiran..
carikan adik utk dia..
hihihihi

.:: PRINCESS JOURNAL'S AGE ::.

Cute Grapes 2