.::KESAYANGANKU::.

13 July 2010

Assalamualaikum...

Antara banyak2 keje rumah yang aku betol2 xsuke buat ialah lipat baju..
Tapi kalau area utara kami panggil lipat kain..
Hik2..macam lawak la plak, kain vs baju..
Ape pun yang orang panggil aku tetap tak suke..
Lipat kain ke lipat baju ke same leceh..
Sebab aku ni jenis particular sket..
Kalau aku lipat baju, aku akan pastikan sama je saiz lipatan tu..
Siap ukur2 lagi..then kalau tak same aku bukak n lipat balik..
Sebab itu aku lebih suke gantungkan je kat hanger..=)



yg ni clothes folding board, just untuk memudahkan lipat baju




p/s : kan bagus kalau ade mesin untuk lipat baju kat Malaysia ni, bukan macam kat atas ni, tapi betul2 mesin mcm mesin basuh or dryer..kirenye kite xpayah wat pape la..=p kalau mahal pun aku sanggup kumpul duit punyer =)




2 2 Butterfly Comel:

Hapiz Rahman said...

aku tak penah lipat baju. sangkut je..

aku tak suka iron baju@!!!!

Zuriana bt Saad said...

Hapiz: anda lelaki..xheran sgt klu xlipat or iron baju..

.:: PRINCESS JOURNAL'S AGE ::.

Cute Grapes 2