.::KESAYANGANKU::.

10 July 2010

Assalamualaikum..

Aku baru first time nak mencube minyak wangi ni, tengok iklan bagai nak rak sane sini..aku pun akhirnye terpengaruh gak la..he2..lagipun perfume aku pun dah hampir habes..dulu selalu shoping kat KLCC kalau ade sale..before ni aku gune perfume Mariah Carey..sweet bau die, botol die plak colour purple n tutup die ade butterfly..memang sume aku suke..tapi kekurangan nye plak sebab botol die gemok..payah nak bawak sane sini, was2 nak gune untuk solat dan..MAHAL!!


Sebab tu aku pakai 2 jenis perfume..satu lagi designer cosway punyer..botol pun tak besar sangat..senang nak bawak n murah..aku gune kedua2 jenis perfume ni start 2004 hingga sekarang..okey, berbalik pade One Drop Perfume tadi, kebetulan kawan mak dok jual perfume ni, jadi aku soh la mak gtaw die yang aku nak tengok..so die pun bawak ler mai umah..tinggalkan kat umah soh aku pilih..


for him


for her


ni perfume lame aku[da nak habes]


setelah penat pilih dari pagi hingga ke malam,aku amek yg ni
[hilang sebotol yg no 8]


yg ni plak ingat nak beli kat MH


tapi sampai sekarang tak leh pilih lagi



aku punyer dah pilih..for him nak black ke white ek??


terselit gambaq yg xde kaitan ni,suke tgk bulu mate humaira..lentik sangat



Kalau korang perasan, perfume yang aku amek warna purple tu xde sebotol kan???[tengok balik gambar] Lum sempat nak rasmi lagi, zareef dah bg pecah sebotol..sampai sekarang ni dok wangi satu bilik...huhu..pasrah dan akur..satu2nye anak buah lelaki aku yang sungguh lasak..



p/s : kepade jejaka2 maskulin yang bace entry ni kot2 la penah gune or penah hidu bau ODP..tolong la bg cadangan..BLACK or WHITE..aku buntu..dan penat cium tapi tak gak dapat pilih..jgn soh amek due2 yer, aku xde uit..=)




3 2 Butterfly Comel:

suhaisweet said...

Dropping here..Very nice..friend, check also my latest ya Funny!

Hapiz Rahman said...

Belum sempat rasmi lagi nak rasmi dah pecah. Budak-budak biasalah sangat lasak.. Sabar je lah. MUjur ada banyak lagi.. haha

Zuriana bt Saad said...

suhaisweet: thanks, dah view ur blog..cute upin n ipin


Hapiz : tu la pasal, tp sedih gak la sebab setiap botol bau lain2..botol yg pecah tu paling best bau die..aiyakk

.:: PRINCESS JOURNAL'S AGE ::.

Cute Grapes 2