.::KESAYANGANKU::.

29 July 2010

Assalamualaikum..

Setiap hari mesti ade tetamu dtg umah..
Tak kire mase, pg, petang, tghri, mlm..
Tudung 24 jam kene ade kat tgn..
Kadang dok mkn kat dapur..
Terus tetamu masuk sampai ke dapur..
Kelam kabut sarung tudung..
Ade gak yg terus masuk kot pintu dapur...
Kesudahannye sekarang ni makan pun pakai tudung..
Lebih selamat..


Pakaian dalam umah, same je mcm pakai kat luar...
Tiap hari t-shirt lengan panjang or baju kurung..
Sebabnye,kalau tetamu datang just pakai tudung jer..
Kalau nak pakai seksi2 sket dalam bilik je la..
Ade gak kawan tanye aku..
Tak rimas ke asyik pakai lengkap kat umah..
Jawapannye tidak same skali..
Sebab dah biase camni..


Dulu mase akak baru kawen, dowang stay sini..
Mase tu rumah yang dorang beli belum siap..
Jadi my abg ipar pun dok sini la kan..
So, dah biase la..kuar bilik je mesti berpakaian lengkap..
Takde ape pun yang nak rimasnye..
Selesa jer...


2 2 Butterfly Comel:

Cik Jari said...

dats great..sis,i want to do the same as you...but sgt susah nk constant sbb saya baru je taw batas2 pergaulan dengan abg ipar...

Yana Houry said...

cik jari : cube slow2 dear..insyaAllah lame2 dah jadi kebiasaan..better late than never..:)

.:: PRINCESS JOURNAL'S AGE ::.

Cute Grapes 2