.::KESAYANGANKU::.

18 August 2010

Assalamualaikum dan Salam Ramadhan untuk semua...

Alhamdulillah bersyukur sangat2 kerana diberi peluang untuk meneruskan ibadah puasa hingga masuk hari ke8 dah, tapi tarawih tak cukup lor..selang2..huhu, terase sangat rugi tapi nak buat camne, ade perkara yang xdapat nk dielakkan...semoga Allah menganugerahkan umur yg panjang dan kesihatan yang baik untuk meneruskan ibadah kepadaMu Ya Rabb..Amin..


Kejap je kan dah nak berakhir fasa pertama bulan Ramadhan iaitu sepuluh hari pertama..seperti mane yg kite sedia maklum Ramadhan itu ade 3 fasa, di awalnya RAHMAH, di pertengahannya KEAMPUNAN dan di akhirnya PEMBEBASAN DARI API NERAKA.. MashaAllah betapa Maha Pemurah dan Penyayangnya Allah kepada hambanya..


Jom same2 kite bersaing untuk memperbanyakkan segala amalan kita agar Ramadhan kali ini tidak sia2..Allah dah kurniakan banyak bonus, rugi la kalau xnak usaha untuk rebut peluang yang ade..Alahu Rabbi, semoga Ramadhanku kali ini adalah yang terbaik dari sebelum2nya..


gandakanlah amalan dan ibadah kita kerana kita tidak tahu sama ada kita berpeluang untuk merasai Ramadhan akan datang0 2 Butterfly Comel:

.:: PRINCESS JOURNAL'S AGE ::.

Cute Grapes 2