.::KESAYANGANKU::.

18 August 2010

Assalamualaikum dan Salam Ramadhan semua...

Hujan lagi la hari ni, same time mcm semalam..
Dah jadi rutin plak, start kul 12 mesti hujan sampai pukul 3 or 4ptg..=)
Walau apepun tetap bersyukur dgn apa yg Allah bagi..
Kan bagus hujan bulan2 puase ni, langsung xrase letih..
Alhamdulillah..

Sudah ade hasil???ape yg ade hasilnye?? Ingat lagi x dulu aku penah cite pasai hobi baru aku??? Kalau tak ingat, klik SINI
So, tanaman2 aku semuanya sudah boleh dimakan.. Sangat seronok sebenarnye.. Jom tengok..=)



petola


bendi tgh sujud..ekeke=p


kacang panjang


labu


mr.papaya..=)


cilipadi


terung comel=)


zareef paling suke time nk kutip sayur..=)


family aku dah jdi vegetarian da sekarang ni..=)



p/s : byk lagi yg tak sempat nk snap..kangkung, sawi n bayam..dan kategori daun ulam-ulaman=)

3 2 Butterfly Comel:

AISHA SAAD said...

wow! bagos jugakk hobi cenggini.
dpt hasil.
tp aku tak makan sayur! satu pon tak mkn, huaa!

len kali tnm ayam kepci lak ehh. dah ade hsil ajak aku. sukaaa!

Greenlava said...

Teringat masa saya kecil dulu. Mak bagi anak pokok pisang sorang satu suruh tanam belakang rumah. Bila dah berbuah dan masak bukan main happy lagi :)

Yana Houry said...

aisha : hehe..ulam makan tak?rugi la xmkn sayur, tp sy kecik2 dulu pun xmkn sayur..dah besar baru makan..:)


greenlava : best kan bile tgk hasil tanaman kite menjadi..:)

.:: PRINCESS JOURNAL'S AGE ::.

Cute Grapes 2