.::KESAYANGANKU::.

06 August 2010

Assalamualaikum...

Petang tadi g lepak umah my sis...
Pastu ingat nak transfer gambar2 dalam tepon aku ke dlm laptop..
Anak2 buah aku plak pantang tengok laptop on..
Mule la dorg sibuk nak terjah same..
Maka aku pun angkat laptop ke hulu ke hilir..
Dalam dok kalut2 dgn budak2 tu..
Aku tak sedar yg aku dah tertekan delete n yes..
Sebelum tu aku dah select all gambar2 tu..
Uwawawawawawawa....


Kesudahannye gambar2 sepanjang bulan Julai semua dah terpadam..
Sedihnye..dahla byk g jalan2 sepanjang Julai..
Aku memang suke biaq cukup sebulan baru masuk laptop..
So, folder untuk Julai xde la....
Ngah cari gak, kot2 ade recyecle bin dalam tepon ni..ngeh3..:)


0 2 Butterfly Comel:

.:: PRINCESS JOURNAL'S AGE ::.

Cute Grapes 2