.::KESAYANGANKU::.

04 October 2010

Assalamualaikum semua...

Semua bende nak cite kat facebook...
Beli itu nak gtaw, beli ini nak tunjuk...
Hurm..agak tak faham dengan orang yg camni...
Apela yang nak dibanggakan sangat ntah...


Aku ade 2 jenis kawan...
Yang jenis 1 ni memang org berada..loaded la..
Dah pusing keliling dunia...
Kereta dah mcm2 jenis die pakai..
Tapi tak pernah nak tayang pape kat FB...
Memang sangat2 low profile..
Aku suke orang camni....


Jenis yang kedua plak...
Macam terkena kejutan budaya pun ade gak...
Balik kampung naik flight pun die kecoh satu dunia...
G bercuti pun cerita bagai nak rak...
Ape2 yg die baru beli mesti die akan kecoh...
Plak tu suke membangga diri plak tu...
Gaji sebulan 5 6 ribu konon2...
Tapi aku pelik gak la lulusan SPM je pun...
Keje setahun pun tak sampai...
Camne plak leh dapat gaji beribu2???
Nak tipu pun tengok orang la beb..
Kadang2 aku kesian dengan orang yg camni...
Kawan2 sume tak suke...
Mesti jauhkan diri dari die..


En MH selalu pesan kat aku...
Tak payahla nak ketagih sangat dengan FB...
Tak payah nak tayang semua bende kat FB...
Tak payah dok upload gambar sangat...
Buat ape nak gitaw semua perkara kat orang...
Ape yang kite wat kat dunia ni malaikat dah catat...
Tak tertinggal satu huruf pun...
Tunggu nanti kat padang masyar Allah akan tayangkan balik segalanya..



2 2 Butterfly Comel:

h A n Y S said...

jenis yang kedua tu dari kategori orang jakun namanya..hahaha~

Yana Houry said...

taw xpe..sian btol..:)

.:: PRINCESS JOURNAL'S AGE ::.

Cute Grapes 2