.::KESAYANGANKU::.

14 October 2010

Assalamualaikum semua...

~ start dari kul 6pg semalam aku start muntah hinggalah ke saat ini...still muntah lagi..dah xde ape kat dalam perut ni..kuar air jer..badan tersangatlah letih..Allah je yg tau..mane tak letihnye, makanan langsung xleh masuk..xsampai 5minit kuar balik..


~makan ubat pun kuar balik, camne nak baik ni..Ya Allah rase bersalah giler dgn En.Fairuz..masuk hari ni 2 hari aku tak g keje..dah la ade event this week..ade legal week kat Mahkamah Majistret..so, En.Fairuz la terpakse gantikan aku..terpakse ulang alik dari court ke office..


~k la, ni rase nak muntah lagi..next entry aku nak lepaskan geram pasal satu klinik ni..hehe..luahan perasaan gitu..doakan aku cepat sembuh..dah xlarat sangat2 ni..



2 2 Butterfly Comel:

Ciklinn said...

semoga cept sembuh.. minum 100 plus byk2

Yana Houry said...

thanks ciklinn..ok..:)

.:: PRINCESS JOURNAL'S AGE ::.

Cute Grapes 2