.::KESAYANGANKU::.

03 October 2010

Assalamualaikum semua...

23 September = Humaira
30 September = Ayah

03 Oktober = Zareef



Sepatutnye hari ni ade majlis kesyukuran sket kat umah aku...
Barang2 sume dah prepare, kek pun dah tempah...

Sekali hari Khamis hari tu Humaira demam...

Ingat biase2 je tapi agak teruk plak..

Disusuli dengan abangnyer...

Zareef pun berjangkit gak demam hari Jumaat...
So, terpaksela tangguhkan kenduri...



First skali call kedai kek untuk tangguhkan tarikh...
Second informkan pada tetamu yang dah dijemput...
Naseb la tak ramai yang dah jemput, 2 3 kerat je...
Sebab mak kate hari Sabtu baru nak jemput sume...
My sis cakap kalau nak teruskan jugak majlis pun xpe..
Tapi mak aku tak mau la..
Ye la kan, mesti ar tak best besday gurlz n boy tak sihat...
Nanti asyik meragam jer..


So majlis ditangguh pada Hari Khamis 7 Sep. 2010...
Jemputla datang yang dekat2 dgn umah aku...

Yang jauh pun kalau nak datang boleh jer..

Tapi majlisnye sket ajer, buat bazir tambang jer, ngeh3...







p/s : Kita boleh merancang tapi kita perlu akur sekiranya Allah ade rancangan lain untuk kita sebab rancangan Allah adalah yang terbaik!!!



0 2 Butterfly Comel:

.:: PRINCESS JOURNAL'S AGE ::.

Cute Grapes 2