.::KESAYANGANKU::.

04 October 2010

Assalamualaikum semua...

Kat tempat korang hujan tak???
Kat Langkawi musim hujan la rasenye...
Haish..tiap2 pagi start lepas subuh mesti hujan...
Semalam aku dah tak g keje...
Hari ni pun same gak ke???
Uwawawawa....

Dari kul 8 tadi dah siap semua [aku keje kul 9 k]
Dok berharap hujan berhenti...
Tapi hingga ke saat ini masih lagi lum stop..

Aiyak..nak drive tak berani..huhu
Aku dah call ofis tadi...
Kak Liza cakap kat Kuah pun hujan lebat...
So, melangut la aku depan laptop ni dgn harapan hujan akan cepat berhenti...
AKU NAK G KEJE NI!! [ececece..cam rajin la plak] hahaha


tp kalau bawak payung nek motor ok gak kot??ngeh3


0 2 Butterfly Comel:

.:: PRINCESS JOURNAL'S AGE ::.

Cute Grapes 2