.::KESAYANGANKU::.

14 October 2010

Assalamualaikum...

**ini entry luahan perasaan ok**


~semalam pukul 3.30ptg lebih kurang mak ajak g klinik...sebab muntah xhenti2..aku pun dah xde energy dah..so dalam kul 4 kitorg pun gerak la g klinik..org xde la ramai mane pun..tapi lembab ya Allah..pukul 5.30 kot baru aku dipanggil ke bilik doktor...


~skali masuk..dok cek ala kadar jer..xsampai 5minit pun weih..aku rase dalam 3min je kot..btol aku tak tipu..sampai mak aku pun terkejut..aik, dah kuar???dok xde ke?? die xcheck ape pun..just tanye last aku makan ape..dah bape lame muntah...huhu..itu jer..pastu ok dah..japgi kuar amek ubat...owh sangat2 mudah okey!


~okey..selesai satu hal...tunggu turn nak amek ubat plak rasenye dekat sejam gak la, padahal staff die dalam bilik ubat tu ade 5 orang..dok rileks je aku tengok..memang pelik la, ape yg dowang buat lambat sangat..takkan baru nak packing ubat kot???huhu..aku memang tak faham..


~kat klinik tu aje..aku dah 6 7 kali ulang alik g toilet..muntah jer kejenye..ade sorang akak tu bawak anak die demam panas..lame giler tunggu..last2 die mintak balik mykid anak die, die kuar g klinik lain..huhu..kalau camtu punya komitmen la kan..xpayah bukak klinik la..



0 2 Butterfly Comel:

.:: PRINCESS JOURNAL'S AGE ::.

Cute Grapes 2