.::KESAYANGANKU::.

08 October 2010

Assalamualaikum semua...

Jawapan kepada entry lepas...
Aku tak jadi g jalan2 n maknenye plan tak jadi lagi..hahaha


*******************************************


Masih lagi dalam mode letih, penat yg amat sangat...
Rumah pun belum habes kemas sepenuhnya...
Majlis semalam Alhamdulillah berjalan lancar...
Tetamu memang tak henti2...
Buat majlis kecik je pun sebenarnye...
Tapi dah sedare mare ramai, besar jugak la jadinye...


Tak banyak sangat gambar yang ok...
Sebab camera Nurin [anak buah aku yg sulung] yg pegang...
Aku sibuk kat dapur n asyik lap lantai, huhu...
Habes lap depan, diorang bg tumpah air kat belakang plak..
Habes blakang tengah plak, memang penat giler...
Memang sangat2 menguji kesabaran bile budak2 ramai2 ni..
Penat2!!!


Humaira plak mood tak elok semalam...
Demam tak baik sepenuhnye lagi...
Tu yg asyik badmood jer, Zareef pun same...
Sangat2 rugi sebab tak sempat nak snap gambar diorang...
Zareef lepas potong kek terus hilang dgn my dad...
Ntah g mane pun tak tau...


Anak2 buah aku pelik sket, jenis tak suke ramai2 kat umah...
Kalau orang ramai2 diorang rimas...
Sebenarnye aku pun same..hahahaha...
Tapi kenduri dikecualikan la...
Dah name pun kenduri kan, of course la org ramai...


Dah siap letak makanan dalam tupperware...
Nak hantar g ofis cadangnye...
Tapi ape leh buat, sedar2 dah pukul 5.40ptg...
Huhuhu..rase sangat2 bersalah plak..
Kepada staff M.Fairuz n Partners...
Jutaan kemaafan dipohon...
Betul2 sibuk sampai tak sedar dah petang...


Jom layan gambaq2 yg ade...
Tak mengikut susunan yer...
Malas nak susun..hehehe



Kek transfomer Zareef


kek barbie Humaira


Besday gurlz yg moody


Nur Kasih Humaira bt Abdul Latif


Naseb Zareef nak gak potong kek..


Aksesori..:)


Along ngah pujuk Humaira


Mase ngah kemas tadi baru terperasan yg topi ni lupe nak bg budak2 pakai2 semalam..dahla beli banyak..huhu



Selamat Hari Lahir Abdul Zareef Naufal


Ramai yg cube memujuk, tapi Humaira xmau gak..huhu


Along : biaq along potong, zareef xpandai...
Zareef : Alooooooo........aisy nak potong sendiri..


Orang dah balik die baru nak senyum...


dapat tepon senyap la die..


gaye ape ni maira???


uiks..seksi la anak dara


dgn kak tikah :)


berkepit dgn ibu die je sepanjang hari


oh ini die tetamu paling cool, dari mule2 sampai hingga nak balik die tdo x jage2..
Si montel Airiss Arissa


amek gambaq


sebelum dibunuh


selepas disembelih


tok cik2 humaira pun minat barbie gak ke??


dari pagi makan je kejenye



tengok tu..nak nangis lagi


ballons


dah malam baru sempat pegang camera..haish..



p/s : 1. kek barbie tu pukul 6 baru potong sebab nak tunggu mood Humaira ok, tapi tak ok2 jugak..so, hanye tetamu2 yg terpilih je la makan kek tu..hahaha

2. Kek Bread Story memang mantap, tak rugi yer beli kek kat situ, walaupun mahal tapi puas hati..



0 2 Butterfly Comel:

.:: PRINCESS JOURNAL'S AGE ::.

Cute Grapes 2