.::KESAYANGANKU::.

06 October 2010

Assalamualaikum semua...

Hari ni en.lawyer ade kes, aku dtg opis lambat...
Kalau tak, boleh ikut en.lawyer pergi court...
Sape soh datang lewat, padan muka aku..:)
So tinggai aku dengan K.Ti jer kat opis...
K.liza half day lagi hari ini...
Hari ni ade open house kat Mahkamah Syariah n Kemas...
Melalut panjang la plak, huhu...


Hari ni plannye nak g jalan2 n lepak kat Dataran Lang dgn Yus..
Tapi jadi ke tak ntahla...
Lately,banyak sangat perancangan yg tak menjadi...
Sebab tu aku dah macam malas nak terlalu berharap...
Ecece, mcm la perancangan serius..
Padahal rancangan buang duit jer..
Bagus gak tak jadi..ngeh3...


p/s : So nak tau jadi ke tak plan nak jalan2 petang ni..tunggu next entry yer..:)


2 2 Butterfly Comel:

AngahSayang2314 said...

yana angah singgah sini jadi kawan jom kita tukar2 link jommmm
i followw

Yana Houry said...

thanks angah sudi singgah..ok2 jom..:)

.:: PRINCESS JOURNAL'S AGE ::.

Cute Grapes 2