.::KESAYANGANKU::.

01 October 2010

Assalamualaikum semua...

Penatnye weih, dari kul 4.50 ptg tadi...
Aku dok godek cari template untuk my blog...
Template hijau before this memang dah cantik...
Tapi blog aku ni banyak sangat gadjet2 kat sidebar...
So lebih sesuai template yang 3 colums jer..


Dah bape kali tukar template tadi...
Sape yang singgah kat blog aku td mesti pening..
Macam2 jadi, senget sane sini..ngeh3...
Then aku dapat la satu template ni...
Aku dah edit cun2 punyer n baru nak bernafas lega...
Tengok2 kat header template tu ade tulis "Happy Easter" plak...
Hadoi la!!maknenye aku kene cari n tukar template lagi...
Uwawawawa..mau terkeluar bijik mate camni...


Nak xnak terpakse gakla bulatkan mate ngadap laptop..
Sampailah ke saat ini baru siap blog aku..
Yang bestnye aku dapat balik template aku yg ilang dulu..
Yes2!! kirenye blog aku sekarang dah kembali mcm dulu...
K la kawan2..aku dah sangat2 penat..
Nak rest jap..bye2!!


1 2 Butterfly Comel:

gnesop.com said...

mmg best tukar2 template tp penat..kena buat byk benda..
harap template yg terbaik!:)

.:: PRINCESS JOURNAL'S AGE ::.

Cute Grapes 2