.::KESAYANGANKU::.

26 November 2010

Assalamualaikum semua...

~dah habes masak..sambung balik entry tadi..ngee...
aku knal dengan en.tunang melalui internet pd thn 2002...
kami selalu berborak kat YM..
tujuan utama just nak bertukar2 kertas soalan SPM...
mase tu aku form 4...



~erm, dalam berjuta orang kat chatroom room tu...
orang Kedah jugak yang aku dapat...
hahaha..tu la yg dinamakan jodoh kan...
so kami banyak gak la berkongsi pendapat...
tapi dari dulu sampai sekarang...
pendapat kami selalu berbeza...
hahahaha..jarang sangat nak same pendapat...



~kami dilahirkan pada tahun yang same...
dan juga bulan yang same...
en.tunang punye birthday 12.01 n aku plak 29.01...
so thats y la kami sangat2 suke bertengkar...
orang cakap sape yang lahir bulan January ni ego...
rasenye memang betul kot...
hahaha..kalau bertengkar due2 xnak ngalah...



~antara kami berdua, banyak sangat perbezaan...
tak perlu aku nyatakan di sini rasenye...
sebab tak larat nak menaip, banyak sangat weih...
tapi yang paling ketaranya...
aku PRO PEMBANGKANG en.tunang plak PRO KERAJAAN...
so kalau cakap isu politik je sehari pun xhabes kami bertengkar...
hahahaha....



~tapi Alhamdulillah sepanjang 8 tahun 9 bln usia perhubungan kami...
masing-masing semakin matang...
kami jadikan perbezaan tersebut sebagai pelengkap perhubungan...
Allah jadikan semua makhluknya ade kelebihan n kekurangan...
sebab tu la wujudnya perbezaan...
jadi, ape yang kurang pada aku en.tunang akan lengkapkan...
begitu juga sebaliknya...


***nak makan jap..ade lagi sambungan part III..hahahaha..****


3 2 Butterfly Comel:

iDa_MutHiaH said...

wah..sweetnye..;)

Yana Houry said...

ida : tang mane yg sweetnya..hahaha

Anonymous said...

Aku hanya menambahkan halaman web Anda ke favorit saya. Saya suka membaca posting Anda. Terima kasih!.

.:: PRINCESS JOURNAL'S AGE ::.

Cute Grapes 2