.::KESAYANGANKU::.

26 November 2010

Assalamualaikum semua...


~hikhik..sebenarnye macam malu je nak menulis isi tajuk ni...tapi dah tersangatlah ramai yang bertanya camne aku knai dgn en.tunang...ade yang aku jawab tapi majoritinye aku senyap jer..berdiam diri adalah lebih baik kot..hehehe



~okey..cepat bagi perhatian..aku dah nak start kisah cinta aku ni..ngeee..haish..segan siot..ni 1st time bercerita kat umum ni..hahahaha..ok2..jangan marah ek..ok camni...hik3...hahahaha...aku knal dengan en.tunang pada tahun 2002..lamenye??yup..memang dah lame..8tahun lebih dah pun...okey, itu jawapan pada persoalan pertama yang selalu aku terima..dah lame ke korang knai???so aku dah jawab...



~then, orang akan tanye..camne korang knal???ok..part ni macam segan sket nak cite..wakakaka..aku knal en.tunang melalui..............................nanti aku sambung cite part II okey..mak panggil soh tolong die masak...:)




2 2 Butterfly Comel:

Azzubair Ab Aziz said...

hehe.......macam tak sbar lak nak tau camne kenal...nanti crite la lagi

Yana Houry said...

hehehehe...tunggu part II okey..:)

.:: PRINCESS JOURNAL'S AGE ::.

Cute Grapes 2