.::KESAYANGANKU::.

24 November 2010

Assalamualaikum semua...

~sejak 2 menjak ni banyak btol dapat pertanyaan..huhu..macam2 jenis soalan..secara jujurnya aku tak selesa n tak suke dgn semua pertanyaan2 tersebut..rase seolah2 menyibuk jer..skali tanye aku xbg respon tu faham2 je la yg aku xsuke..huhu


~aku bukan jenis yg suke bercerita itu ini pada semua org ok..kalau aku rase selesa n percaya dengan seseorang tu, xperlu orang tu tanye macam2..aku sendiri yang akan bercerita dari A-Z...so xperlu nak ambik tau hal peribadi aku sebab aku pun xnak n xingin tau hal peribadi orang..


~thanks to my family n all my friends yg sangat2 memahami diri aku..



0 2 Butterfly Comel:

.:: PRINCESS JOURNAL'S AGE ::.

Cute Grapes 2