.::KESAYANGANKU::.

21 January 2011

Assalamualaikum....

~semalam kuar jalan-jalan dengan my niece...
walaupun kejap jer tapi puas hati...
sebab rase lancar jer perjalanan...
terpakse balik awal sebab my sis nak balik Langkawi...
sebelum Maghrib dah nak bertolak g airport...


~cadangnye nak makan Pizza & tengok wayang...
tapi due2 tak terlaksana kot...
hahaha name pun cadangan kan...
sebabnye kitorang kuar after lunch...
dah melantak kenyang2 kat umah...
so perut masih penuh lagi...


~wayang plak dah xsempat nak tengok sebab rushing nak balik...
tak kisah sangat pasal wayang...
sebab xde cite yang menarik minat pun...
sume menyeramkan jer...
dahla due2 agak kurang keberanian :p...
so xtengok lagi bagus...


**kesimpulannye i'm happy walaupun jap je dapat kuar**


0 2 Butterfly Comel:

.:: PRINCESS JOURNAL'S AGE ::.

Cute Grapes 2