.::KESAYANGANKU::.

15 January 2011

Assalamualaikum...

~hari tu mase kuar dengan my niece...
kitorang singgah makan kat KL Sentral...
kat bahagian food court die kat atas skali tu...
aku suke lepak situ coz selesa...
plug pun banyak, tu yg paling ai suke...
[dah lari dari tajuk yer]


~okey, aku nak cite pasal sizzling kat situ...
xsedap giler2 weih, memang nyesal la beli...
dahla kitorang due2 beli bende yang same...
aiyyak...aku makan sket jer pun...
itu pun dah rase nak muntah...huhu
yerkkkk.....




***sizzling yang paling sedap penah makan kat Mid Valley..memang terbaik***



3 2 Butterfly Comel:

adan said...

nampak macam menyelerakan... sekali sekala try la sizzling kat the mines pulak...

Yana Houry said...

kat the mines best eh???xpnh mkn lg..

Anonymous said...

kak , saya baru jea makan mushroom chicken noodles sizzling kat midvalley , memang sedap , sama mcm yang akak ckp, tapi , sizzling kat sana memang halal kan kak?

.:: PRINCESS JOURNAL'S AGE ::.

Cute Grapes 2