.::KESAYANGANKU::.

24 February 2011

Assalamualaikum....

~rimas betul la anjing-anjing kat bawah office nih...
semalam hampir-hampir kena jilat dgn anjing..yerk2!!!
ntah sape punye la,dibiar je camtu...
kalau nak bela buat la cara nak bela...
takde sensitiviti langsung!!
GERAM!!!


~semalam mase nak balik keje...
die ikut je aku, muke aku dah pucat kot...
nak lari takut die kejar n gigit...
kalau die kejar memang xsempat lari punye...
sebab jarak die ikut aku dekat sangat...
so terpakse teruskan jalan dengan muke yg pucat+berpeluh2!!!


~naseb baikla ade sorang mamat India ni perasan muke aku dah cuak gile...
die datang panggil anjing tu...
then anjing tu pun g la kat die...
jilat-jilat tangan die pastu gigit2 manje...yerk!!!
macam kite dok men dengan kucing tu la...
aku tanye die ingatkan tu anjing die...
die cakap bukan, die pun datang klinik kat sebelah ni jer...
die bukan orang kawasan sini...
haish!!!anjing siapakah itu???
macam kurang belaian + kasih sayang!!!


~pastu pagi tadi plak aku dah usya dari jauh...
cari kat mane anjing tu berade...
skali dengar bunyi menyalak...
owh die ade kat betul2 grill tangge office aku...
arghhhh!!! tensionnye dgn anjing ni...
dasar anjing btoi!!


~so terpakse la tunggu orang datang...
pastu ade akak India ni lalu...
aku cepat-cepat ikut blakang die...
then trus naik office...
ketaq2!!!dahla hari2 aku bawak plastik makanan...
buatnye die tgh lapar ker...
die terkamnye aku...
uwawawawa sangat menyeramkan!!!



ANJING SIAPAKAH ITU!!!!
GERAMNYER!!!

[bukan yang ni yer, ni pak cik google punye]

p/s : naseb la anjing-anjing tu xbergerak secara berkumpulan..kalau x lagi parah aku...aku ni individu...haish!!


0 2 Butterfly Comel:

.:: PRINCESS JOURNAL'S AGE ::.

Cute Grapes 2