.::KESAYANGANKU::.

25 February 2011

Assalamualaikum...

~masih lagi tercungap-cungap...
penat naik tangga belum habes lagi...
uwawawawa napela tinggi sangat officeku...
bukan merungut hanye mengomel...ngeee :D


~tadi naseb baik si anjing bongek tu takde...
macam tau-tau je hari ni aku tak bawak makanan...
nasi kat m.cik yang selalu beli tu dah habes...
laris btoi bisnes m.cik tu...
hari-hari penuh orang dok beratur...
tapi hari ni memang habes awal...
sebab mase aku sampai tadi baru pukul 8.45...
so beli kuih je la 4 ketul...
lunch japgi terpakse la makan kat kedai bawah...
menci menci!!!!


aku beli karipap dengan dorayaki [sebenarnye xtaw ape name kuih tu, jadi aku panggil dorayaki..hihi :P]
ni bukan kuih aku..ni kuih p.cik google..:D


3 2 Butterfly Comel:

Piasara said...

Ish2..kesian,tak dak lif ker office kamu?
Ni yang akak heran apasal kuih seri muka dah jadi dorayaki pulak nih..hehehe..

Yana Houry said...

@Piasara
dukacitanya dimaklumkan..oggice sy xde lip la akak..hari2 bersenam..:D

eh..bukan kuih tu sye beli..gambar tu sye cilok google jer..kuih seri muke sy knal..:D

iManAzRaf said...

hehe.. kuih pau goreng kot... ;D

.:: PRINCESS JOURNAL'S AGE ::.

Cute Grapes 2