.::KESAYANGANKU::.

07 March 2011


Assalamualaikum semua, okey ni first time kot aku join GA...nape tah tetibe rase rajin nak join..sebenarnye aku ditag oleh IEB untuk join GA ni..so aku pun dengan penuh semangatnye buat entry ini..ngeee http://www.cute-smiley.com

Syarat-syaratnya [macam biase la copy n paste]
  1. Sila jadi follower ALIN MARLINI & ALIN SWEET HOMES (Tiada paksaan. Harus ikhlas)
  2. Sila buat entry korang pasal "1st Giveaway Contest Alin Marlini". Letakkan banner ini juga di sidebar korang.
  3. Sila tinggalkan url korang dalam ruangan komen entry ini beserta email korang.
  4. Sila TAG seberapa banyak kengkawan korang (ikut suka hati koranglah)

Aku nak tag sume yang bace entry ni..ha!! sape dah bace tu kirenye dah kena tag la tu..buat jgn xbuat...http://www.cute-smiley.com

1 2 Butterfly Comel:

Alin Marlini said...

Mekacih sb sudi join. Smg ada Tuah...

.:: PRINCESS JOURNAL'S AGE ::.

Cute Grapes 2