.::KESAYANGANKU::.

29 March 2011

Assalamualaikum...

http://www.cute-smiley.com2 SITUASI BERBEZA BUAT AKU NAK NANGIS!!http://www.cute-smiley.com

Situasi 1

http://www.cute-smiley.com
~tadi mase naik teksi nak ke stesen LRT...
p.cik teksi tu kan asyik berzikir jer...
start dari aku masuk sampai la aku turun...
die takde la zikir kuat...
tapi aku dengar walaupun kurang jelas...
mula-mula aku ingat die dok nyanyi...
rupanya berzikir...Subhanallah berapa ramai yang boleh buat macam tu??
walaupun bende tu terlalu mudah n simple...
tak perlu keluarkan tenaga or duit...
tapi boleh kira berapa kerat je yang buat...
[untuk diri sendiri]
pastu kat atas dashboard die aku tengok ade Mathurat & Yassin
http://www.cute-smiley.com


Situasi 2

http://www.cute-smiley.com

~mase turun kat stesen Sri Rampai...
ade 2 ekor binatang sedang wat keje tak senonoh kat sebelah eskelator...
si jantan bangang dok meraba si betina tak de harga diri...
bende yang paling buat aku nak terajang due ekor ni...
si betina tu pakai baju kurung!!!
aku rase macam nak baling je dengan kasut...
biar terpacak kat dahi!!!

http://www.cute-smiley.com


~dorang tak perasan aku lalu situ...
pas aku berdehem baru la kelam kabut...
si betina tu muka macam cuak gak...
malu ka konon...
dengan Allah takde plak rase cuak or malu ek??

http://www.cute-smiley.com

2 2 Butterfly Comel:

Abang Stalker said...

teruk betul la bdk2 skrg ni.bt malu je pki bju kurung melambangkn melayu,tp sesat!ish..pacak je heels atas pale dia.pastu pukul si jantan tu dgn kayu besbol.geram btl la

Dda Ly said...

Allahuakbar...kat tempat terbuka pon berani? mmg dah kronik la dorang ni kan? elok kawen kan aje...adoi!

meh ke rumah..
~to all drivers in Malaysia..~
keep in touch ye..♥♥♥

.:: PRINCESS JOURNAL'S AGE ::.

Cute Grapes 2