.::KESAYANGANKU::.

06 March 2011

           Assalamualaikum...http://www.cute-smiley.com


~Last week mase balik dari court KL...
aku singgah lunch kat KL Sentral...
ntah la nape aku suke sangat http://www.cute-smiley.comfood court situ...
nak kate makanan kat situ best-best tak jugak kot....
sebab penah makan sizzling & nasi yang xbest...
maybe sebab suasana kot...http://www.cute-smiley.com



~ok, sebenarnye nak cite laksa kat situ...
sedap n best la http://www.cute-smiley.comdari tempat-tempat lain kot...
kat KL ni susah nak cari laksa sedap macam kat Kedah...
walaupun kat kedai bukan main letak laksa Utara la konon...
padahal bile makan rase macam nak blasah jer...hihi
ade yang terlalu masin, ade plak yang terlalu tawar...
ade yang tak rase macam laksa pun...http://www.cute-smiley.com
rase macam ape pun tak tau nak habaq..



~so laksa kat food court KL Sentral boleh dikategorikan sedap...
memang cukup rase semua la...http://www.cute-smiley.com
pade orang-orang utagha yang nak makan laksa...
try pi pekena kat Kl Sentral tengok...
bleh tahan la...





http://www.cute-smiley.com

27 2 Butterfly Comel:

FurBall said...

mesti kat kedai warong kita kan??teka jew nih,,ehehehe

Yana Houry said...

@FurBall
hehe..ye kot..lupe nak tengok name kedai tu..lapar sangat..ngeee :)

azira said...

sedapnye dapat makan laksa...jelez2....
xsabar nak balik semenanjung!!huu~

Yana Houry said...

@azira
hihi..tp laksa kedah lg best!!

azira said...

tau~laksa kedah jugak la yang terbaik..
eh yana orang kedah jugak ke?

zmah said...

Akak suka makan laksa dicampur dengan otak udang...best!

Yana Houry said...

@azira
ye cik azira..saya orang langkawi :)

Yana Houry said...

@zmah
wawawawawa..sedapnye!!!

azira said...

wah orang langkawi rupanya.....nt meh kuala kedah ea..kita makan laksa~nyum......nak balik!!

renjerkabloi said...

sedapnye!!!

Yana Houry said...

@azira
wah, azira org kola kedah ke???dekat la dgn laksa teluk kecai..waaaa bestnye!!!dulu mase maktab mahmud slalu makan situ :)

Yana Houry said...

@renjerkabloi
tu la pasai..tetibe lapaq laksa la plak..hihi

azira said...

xla..orang alor star..tapi selalu je makan kat sna..hehe~makan gulai ikan temenung...sedap..penah makan x?kezen saya ade study maktab mahmud jugak..tapi xtau la 1 batch ke x...

Yana Houry said...

@azira
alamak sedapnye!! gulai ikan temenung my feberet..lagi satu suka makan bihun sup kat kedai area city plaza tu..yg tersorok sket tu..sedap sgt!! die spm thn bile ?

azira said...

erm thn 2006 kot..xpun 2005..area2 tu je la..hehe~
bihun sup?haa~yang ni xsure sket..kat mana tu ea?

Nava.K said...

I love this laksa but prefer with mee hoon than the laksa noodles.

bee said...

yer terliur sudah org demam nih tengok huhu

Yana Houry said...

@azira
owh xknai la..sy 2003..tue dah..hehe

Yana Houry said...

@Nava.Kcamtu pun bleh jugak..yg penting kuah die :)

Yana Houry said...

@bee
alaaa...demam ke??sian die :(

syafirah said...

cambest jee laksa tue.

Yana Houry said...

@syafirah
memang best pun syafirah...:)

amny.. said...

ahhhhhhhh!!!

xbuley tgok laksa!!!

kecur airliur kuu~~

huhuuuhuh..:P

Yaya said...

Tapi kat situ makanan suma mahal mahal jek. hmm

Yana Houry said...

@amny..
me 2 amny!!!

Yana Houry said...

@Yaya
xmahal sangat la yaya comel...laksa ni pun RM3.50 jer..kite standard la kan..:)

acuz said...

salam..
nak tumpang tanya pada cik yana..
laksa tu beli kat kedai bihun sup utara kot?
sebelah hujung tepi nasi campur ek?
sebab rasa nye kedai tu je yg jual laksa..

kalo sedap tu ...al-hamdulillah..
terima kasih..
sbb sy yg jaga kedai tu skang ni.

.:: PRINCESS JOURNAL'S AGE ::.

Cute Grapes 2