.::KESAYANGANKU::.

30 March 2011

http://www.cute-smiley.com Assalamualaikum...http://www.cute-smiley.com

~oh penatnye saye, nak berdiri pun dah tak mampu...hari ni ade kes kat Mahkamah Tinggi KL...pastu awai-awai pagi aku dah gerak la...pagi tadi plak ujan, liat je nak bangun...tapi lepas mandi dah segar bugar macam sayur baru petik dari ladang...hehehehe
http://www.cute-smiley.com


~macam biase my sis hantar ke stesen Sri Rampai...tapi hari ni tukar destinasi la...selalu ke stesen Taman Melati 2 stesen je... hari ni terus ke KL Sentral...laluan yang sesak la semua nak g keje kan...
http://www.cute-smiley.com


~for sure la kena berdiri + berhimpit-himpit...tapi tak kisah sangat sebab LRT gerak laju...tak macam KTM...tapi!! sampai kat stesen Setiawangsa kot...tren dah buat hal, behenti lame giler...hampir 20minit kot, then orang pun makin bertambah...rase nak muntah + pengsan jer...
http://www.cute-smiley.com 


~pastu ade announcement sistem ada masalah...so tren terpakse behenti kat satu-satu stesen lebih lama...mungkin mengambil masa sejam baru ok balik...haaa???dahla kes pukul 9.30pagi...harusla, pukul 9.00 dok terkedek-kedek dalam tren lagi...uwawawawa!!!dah la kena berdiri...dah letih giler ar..
http://www.cute-smiley.com


~malas nak cite panjang...tak larat dah nak menaip...kesimpulannye aku sampai court hampir pukul 11am, then elok aku jejak je naik Dewan 6...kes dah selesai...apakah???penatnye saye..
http://www.cute-smiley.com

http://www.cute-smiley.com

3 2 Butterfly Comel:

RaNiA said...

sian kat awak...huhuhu...

Nurun said...

u ni lawyer ke?

sasa said...

yana..agaknye kita satu tren..eheh..sasa pun otw nak pegi kelas terus lambat sebb stuck dalam tren

.:: PRINCESS JOURNAL'S AGE ::.

Cute Grapes 2