.::KESAYANGANKU::.

17 March 2011

Assalamualaikum....

~okey, tak nak bebel panjang...
bagi sape2 yang nak mencuba naseb untuk dapatkan HTC Desire percuma...
sila follow step-step yang aku bagi kat bawah ni...
jangan risau yer, tak perlu keluarkan modal satu sen pun...
die lebih kurang lucky draw la...
semua boleh join tau,bukan hanya untuk blogger jer...
yang takde blog pun boleh tapi wajib ade email la...


STEP 1

Klik SINI then korang kene register dulu...
kat situ ade 2 pilihan samada nak login/register...
bagi yang ade Facebook terus je login gune akaun FB korang....
yang takde FB boleh register secara manual...



STEP 2

pas selesai register, korang klik kat iklan yang pasal HTC Desire tu...
tengok contoh bawah ni...




STEP 3

pastu akan keluar cam gambar bawah ni kan...
nampak kan harge die RM0??
then korang terus klik buy


 


STEP 4

ok kemudian akan keluar Your Purchase...
korang klik je proceed to payment...
jangan risau yer tak perlu bayar pun...



STEP 5

Die akan cakap Congratulation,maknenye korang dah berjaya la join lucky draw ni...aku lupe nak print screen tadi...then korang leh cek korang punye email...untuk tengok Certificate Number korang...senang jer kan...:)


Pihak DealMates akan umumkan pemenang yang bertuah pada 22 Mac 2011


7 2 Butterfly Comel:

Syazwana said...

yeay thanx for the info
:)

Yana Houry said...

@Syazwana
no biggie :)

Rama2Ungu said...

cam menarik..nk cuba la kot.

Yana Houry said...

@Rama2Ungu
cube2..jgn xcube..:)

ANA FARHA said...

owwh.. leh cuba nanti ni.. :)

Amzar Syazani said...

dah join !!!

kay_are said...

macam tu je?? xkan semudah itu je kot? macam susah nak caye je.. em.. tapi x salah try kan.. hee

.:: PRINCESS JOURNAL'S AGE ::.

Cute Grapes 2