.::KESAYANGANKU::.

05 March 2011

Assalamualaikum...http://www.cute-smiley.com


Tetibe rase nak join Blog Review yang dianjurkan oleh wowberita.com, sape nak join sile follow syarat-syaratnye ye..
Ni syarat-syaratnya [aku copy je]

1. Buat entry bertajuk "Segmen blog review oleh wowberita".
2. Ambik banner kat atas dan letak dalam entry tersebut.
3. Follow blog ni dan klik like pada facebook like button dibawah.
4. Korang boleh tulis apa saja dalam entry tersebut. Kalau tak nak tulis apa pun tak apa janji ikut syarat no.1 dan no.2 tu.
5. Tag blogger lain (terpulang pada korang).

Aku nak tag :
2. Aliff 


8 2 Butterfly Comel:

Muhammad Zulhusmi said...

hehe. thx tag me.. :D :D :D

gnesop.com said...

segmen yg menarik utk disetai..:)

shafiq ahmad said...

rasa seperti tertarik untuk men-join

Yana Houry said...

@Muhammad Zulhusmi
no biggie..buat tau jgn xbuat :D

Yana Houry said...

@gnesop.com
yup..lagi2 utk blogger yg xglemer mcm ai ni..:) jom la ramai2 join

Tuan-Belog said...

thanx join...nnt review dh siap sy inform yerk...

Yana Houry said...

@shafiq ahmad
moh ler reramai kite join en.shafiq oi..hehe

Yana Houry said...

@Tuan-Belog
most welcome..ok thanks jugak yer :)

.:: PRINCESS JOURNAL'S AGE ::.

Cute Grapes 2