.::KESAYANGANKU::.

04 April 2011

 http://www.cute-smiley.com  Assalamualaikum....http://www.cute-smiley.com

Erm..bukan Anugerah Bintang Popular ek...http://www.cute-smiley.com
ni anugerah istimewa Allah bagi pada aku...
dugaan demi dugaan...
lepas satu dugaan, dugaan lain plak timbul...
belum lagi habes tension masalah tu...
ade lagi dugaan lain sedang menanti rupanya...http://www.cute-smiley.com

Anugerah 1

masalah aku kat kolej still tak setel lagi...
malas nak menulis panjang...
sebab masalah ni yang paling buat aku tension...
konon-konon nak buat sistem canggih...
tapi hampeh!!!bile jadi masalah camni...
student yang nak disalahkan...http://www.cute-smiley.com
kalau ikutkan hati sekarang ni...
malas dah nak amik tau...http://www.cute-smiley.com
tak dapat konvo pun lantak la janji aku dapat sijil ijazah...


Anugerah 2

Kamera kesayangan hilang...
sedih sangat-sangat http://www.cute-smiley.com sebab beli kamera tu guna duit sendiri...
tapi rasenye setakat kamera tu...
insyaAllah cuba untuk redha...
yang merisaukan ialah gambar-gambar dalam tu....
banyak sangat gambar yang tak bertudung....http://www.cute-smiley.com
risau sangat-sangat ade yang buat bende-bende tak elok...
harap sangat-sangat http://www.cute-smiley.comorang yang ambik kamera tu terus delete all my pictures....

nikon s60 tinggal kenangan...http://www.cute-smiley.com


Anugerah 3

Dompet kena curi time bersesak-sesak dalam tren...http://www.cute-smiley.com
sape yang naik tren sehari dua ni tau la camne keadaannye...
pagi tadi pun masalah yang same gak...
naseb baik tren menghala ke Gombak tak lambat sangat...
yang menuju ke KL memang sesak giler...


mase dalam tren tu...
memang dapat rase macam ade orang tarik handbag...
tapi disebabkna terlalu sesak...
tak terfikir pun ke arah negatif...
sebabnye kalau orang lain gerak sket pun...
kita akan rase bergerak jugak...
tapi yang pastinya keliling aku adalah perempuan...
dan aku yakin yang curi tu memang pompuan!!!


sedar dompet takde masa dalam teksi...
pelik, nape zip handbag aku terbuka...
sedangkan tadi lepas beli tiket dah zip balik...
then cari dompet takde...
Allah..dah sah dompet aku kena curi...


naseb baik duit semua aku dah keluarkan...
tak tau kenapa, masa lepas beli tiket tu...http://www.cute-smiley.com
terasa nak keluarkan semua duit letak dalam handbag...
dalam dompet cuma tinggal duit syiling yang tak sampai RM5...
cuma yang merisaukan sekarang ialah IC & lesen...
kad bank semua dah block...
macam-macam orang boleh buat dengan My Kad tu...http://www.cute-smiley.com

0 2 Butterfly Comel:

.:: PRINCESS JOURNAL'S AGE ::.

Cute Grapes 2