.::KESAYANGANKU::.

27 April 2011

http://www.cute-smiley.comAssalamualaikum...http://www.cute-smiley.com

Sejak tukar akaun gmail ni aku dah malas nak follow orang...
tension betoi la, nape tak naik gambar???
dah cube macam-macam cara ...
dah bape banyak gambar aku tukar...
tak jugak menjadi, ape masalahnye ni???
orang lain jadi camni jugak ke??
ke aku sorang je yang malang??
[ini entry tentang persoalan sebab tu banyak tanda soal]
http://www.cute-smiley.com

kepada sesape yang ade solutionnye...
tolongla berkongsi or buat tutorial jap kalau perlu...
[suka-suka hati ja mintak org buat tutorial hahahaha]
tak seronok la setiap kali follow...
name mesti dok bawah sekali...
TOLONGLA...............
http://www.cute-smiley.com


3 2 Butterfly Comel:

sabree hussin said...

dekat bhgn dashboard ada option untuk muat naik gambar kan

Yana Houry said...

semua dah buat dah en.sabree...kat comment gambar ade plak..tapi bile follow xde..pelik2..

Iera Lollies said...

yana: http://www.adamxis.com/2011/01/totorial-tips-tingkatkan-follower.html
dekat dlam link ni ada solution towk yana,try la eh,gud luck!:)

.:: PRINCESS JOURNAL'S AGE ::.

Cute Grapes 2