.::KESAYANGANKU::.

18 April 2011

Assalamualaikum...

Hurm, tak tau nak cakap camne...bengang ke tension ke geram ke tah la...pape pun bende dah jadi kot, so sabooor je la.....rasenye majority dah bace kan pasal google nak hentikan sokongan untuk pendaftaran masuk ke akaun Blogger menggunakan akaun selain daripada akaun Google...sebelum ni aku gune yahoo...
http://www.cute-smiley.com


Then pas dah terbace pasal ni, terus cepat-cepat create akaun gmail...ok, dah setel satu hal...tapi masalah lain plak timbul, sume blog-blog yang aku follow selama ni hilang!!! kosong atau bahasa omputihnya zero!!! maka terpakse la follow balik satu persatu...tapi mane ingat semuanya..sob3!!sedih kot..
http://www.cute-smiley.com


http://www.cute-smiley.com

10 2 Butterfly Comel:

☂ LIYA LIYOO ◕‿◕ said...

jgn riso...try la bw lagi.. :)
nanti mesti ade yg tggl link...

アヌム ちゃん~~ said...

Salam.jalan2 singgah sini..nice blog :)
Jom tengok sakura dekat blog saya^^
http://frommetoyou85.blogspot.com/
Sudi2 jenguk ye (^____^)

risa said...

eh ehhhhh...jgn wat ape2
tak hilang tu sebenarnya yangggg
akak pon byk kali kena..nanti dia ada balik
kadang2 sytem upgrade ke hape ke..biasalah tenet tu kannnnn

AesyaZealous said...

eh bukan hilang..kadang2 memang gile sikit..cube refresh ke hape. ataupun sign in balik..

Nadia Johary said...

Babe!! the same thing happen to me!! pastu kat bahagian posting pon, (bila nak tulis entry) dah jadi lain,..lagi susah,.. T.T kalau ade jumpa penyelesaian, buzz me ,..T.T nangis guling-guling,..

Yana Houry said...

@☂ LIYA LIYOO ◕‿◕
ye..tapi yg lame2 sayang sebab tak ingat semua...harap2 la jumpe balik ek..thanks :)

Yana Houry said...

@アヌム ちゃん~~
Salam, thanks sudi singgah..
dah ziarah blog anda juga..nice blog, banyak bunge sakura :)

Yana Houry said...

@risa
eh ye ke k.risa???
kalau nanti muncul balik memang best la..tapi kalau xde, sedih balik la..uwawawawa :'(
masih berharap sistem yg salah..hehehe

Yana Houry said...

@AesyaZealous
dah banyak kali buat..still xde jugak..:'(

Yana Houry said...

@Nadia Johary
kan kan kan???sedih kan???huhuhu

owh yang kat bahagian posting tu, u kena tukar setteting balik..

1.buka kat dashboard, klik setting

2.pastu klik kat tab basic

3.then scroll down sampai jumpe global setting

4. pastu tick kat Updated editor (Recommended)

5.pastu save..tadaaaa siap!! :)

.:: PRINCESS JOURNAL'S AGE ::.

Cute Grapes 2