.::KESAYANGANKU::.

29 April 2011

http://www.cute-smiley.comAssalamualaikum....http://www.cute-smiley.com

Dah hari Jumaat rupenye, pagi tadi bangun lambat lagi...alarm tak berbunyi, naseb my sis call..dah dua hari alarm buat hal, nape ek??rosak ke??sedangkan before tidur dah check memang alarm on...erm, ke aku yang tidur mati???tapi mustahil jugak, sebab my sis call aku terjaga...maknenye takde la tidur mati sangat..hihihi
http://www.cute-smiley.com

Minggu ni cuti tiga hari, bestnye!! 1 Mei Hari Buruh jatuh pada hari Ahad, so cuti dibawa ke hari Isnin..love it!! dalam kepala dah plan macam-macam ni..harap-harap menjadi la sebab dah takde banyak mase...kes pun tak banyak sangat minggu ni..jadi banyak relaks jer..suke-suke!!
http://www.cute-smiley.comhttp://www.cute-smiley.com

8 2 Butterfly Comel:

Afiq Din said...

wah.. mcm2 plan,,..
mesti byk aktiviti cuti n

Yana Houry said...

@Afiq Din
selalunye plan bagai nak rak..tp tak jadi pun..hahaha

MaMa AiNi said...

slm kenal..selamat bercuti yana!!!

diana said...

cuti 3 hari nak pi makan angin kat mana???

apik pehe said...

hehe..alang2 cuti tu belanja la apik..hehehe

Yana Houry said...

@MaMa AiNi
salam kenal jugak mama aini..selamat bercuti =)

Yana Houry said...

@diana
makan angin atas katil jer..hihihi =)

Yana Houry said...

@apik pehe
hehe..bleh3, mai la sini :)

.:: PRINCESS JOURNAL'S AGE ::.

Cute Grapes 2