.::KESAYANGANKU::.

13 April 2011

Assalamualaikum...

Ya Allah, kaki rase macam nak tercabut jer..penat giler2 nih...baru balik dari court, hari ni sepatutnye keputusan kes, tapi disebabkan hujah baru filing Isnin lepas..hakim tangguh ke 24hb ni...

Pagi tadi malas giler nak bangun, mate pun rase macam melekat jer...huhu, tak sabarnye tunggu hari Sabtu & Ahad...hopefully this week xde la kena datang office lagi..nak tidur puas-puas..cover last week punye cuti...

Mase kat court jumpe Irma n sorang budak laki, aku tak ingat name ape tah...dorang tengah praktikal..tak sempat plak nak tanye dari firm mane, sebab terserempak dalam court..hakim kat depan, takkan nak borak plak, tak pasal-pasal kena baling dengan kerusi...kitorang punye kes plak paling awal..so, pas habes terus keluar..xsempat la nak borak dengan dorang...


2 2 Butterfly Comel:

~SYAZ~ said...

dan syaz akan kepenatan minggu ni sebab nak study..
mggu depan dah nak exam..
takottt~

An Najwa said...

awk amek law ke????best'y....

.:: PRINCESS JOURNAL'S AGE ::.

Cute Grapes 2