.::KESAYANGANKU::.

06 April 2011

http://www.cute-smiley.com Assalamualaikum....http://www.cute-smiley.com

Rindunya pada family kat Langkawi, boleh tak nak ambik cuti seminggu pastu balik kampung...keterlaluan sangat kot tiap2 bulan ambik cuti...uwawawawa!!! kan bagus kalau aku boleh angkat Yusfa Imran & Associates ni letak kat Langkawi...parking betul-betul sebelah umah...owh bahagianya...TAPI!!! semuanya tak mungkin berlaku..karut semata-mata...
http://www.cute-smiley.com


Bulan 5 ni nak jugak balik Langkawi, tak kira walau apa pun yang berlaku..ribut ke salji ke aku akan hadapi segala rintangan yang melanda...hahaha, buat teruk boleh!!! stop!!! harus tutup laptop dan tidur..tak nak tidur lambat nanti pagi liat nak bangun..dah la baju pun lum iron...SELAMAT MALAM !!!

http://www.cute-smiley.com

4 2 Butterfly Comel:

bunga said...

rindu rnduan..

Faizal n Fashitah said...

Saya pun rindu gak kat family di Langkawi..yerrRr.. macam la ada family kat Langkawi pun ekekek

Yana Houry said...

@bunga
jadi kenang-kenangan...=p

Yana Houry said...

@Faizal n Fashitah
hihihi..baru nak tanye, ingat orang Langkawi jugk...:D

.:: PRINCESS JOURNAL'S AGE ::.

Cute Grapes 2