.::KESAYANGANKU::.

05 April 2011

http://www.cute-smiley.com Assalamualaikum...http://www.cute-smiley.com

~tadi before datang office, singgah balai polis gombak jap...
buat report pasal hilang dompet hari tu...
Alhamdulillah setakat ni memang berpuas hati dengan layanan pihak PDRM...
sangat-sangat friendly dan selesa bekerjasama...
http://www.cute-smiley.com

 mase dah habes ambik statement tu...
saje tanye pendapat die mengenai kes kehilangan IC...
kan baru-baru ni keluar kat tv n paper...
kalau hilang My Kad tak perlu buat police report...
sebab dah terlalu banyak report mengenai kehilangan My Kad...
kalau tak salah dah cecah 6 juta kot....
http://www.cute-smiley.com

tapi en.polis yang ambik report tu cakap...
bagi pendapat peribadi die la kan...
better buat jugak report kalau hilang My Kad...
sebab takut nanti kalau ade pihak yang salah guna identiti kite...
at least kite ade bukti yang kite dianiaya...
police report tu bukti kite...
kalau tak buat report camne nak bela diri???
http://www.cute-smiley.com
Yes!!!same pendapat dengan aku...http://www.cute-smiley.com
sebenarnye itu yang aku nak tanye n suarakan...
tapi baguslah die pun rase camtu...
so sape-sape yang hilang My Kad...
pergi jugak buat Police Report...

http://www.cute-smiley.com

5 2 Butterfly Comel:

Puan Kutu said...

pernah nk pegi treport masa hilang ic,tp polis tu ckp tak payah..cmna tu?

Yana Houry said...

@Puan Kutu
ye ke??kalau camtu try g balai lain pulak...

xazryx said...

camne bleh ilang ?

Yana Houry said...

@xazryx
dompet kena curi time bersesak2 dalam train...:'(

chii said...

setuju gak ngn pendapat polis tu..sebb nnt karang tetiba ..mana lah tau ada org luar jumpa ic kita..pastu ngaku tu dia...x ke haru....huhu

.:: PRINCESS JOURNAL'S AGE ::.

Cute Grapes 2