.::KESAYANGANKU::.

12 April 2011

Assalamualaikum...

Rase lame sangat tak menulis disini...start Sabtu lepas, memang busy giler la...Sabtu n Ahad terpakse masuk office jugak sebab ade dokumen urgent nak kena setelkan...En. Lawyer plak outstation ke Kedah, Ahad pagi die ade kes kat Pendang...Isnin pagi ade 3 kes kat Court KL...sian kot, penat giler...lepas habes kes kat Pendang terus drive balik KL...penat2!! kalau aku memang tak sanggup kot...
http://www.cute-smiley.com

Start bulan April ni, aku akan selalu ke court plak...bab sediakan dokumen Alhamdulillah dah agak mahir, tapi still belajar lagi...so, sekarang ni kena mula masuk court plak...cara En.Lawyer ajar aku sangat teratur step by step...memang sangat-sangat puas hati...1st month belajar buat dokumen basic..contohnye macam cover letter, saman, penyata tuntutan, permohonan, afidavit, iqrar, surat akuan sumpah...
 http://www.cute-smiley.com

2nd month dah mula buat hujah, pembelaan, afidavit jawapan, ex-parte...3rd month pulak mula betulkan kesalahan-kesalahan sebelum ni...buat yang terbaik...sekarang bulan ke4 aku disini..mula masuk court....sebelum ni pun ikut jugak En.Lawyer g court tapi hanya memerhati...pasni akan diperhati plak..semoga Allah permudahkan segalanya....
http://www.cute-smiley.com

0 2 Butterfly Comel:

.:: PRINCESS JOURNAL'S AGE ::.

Cute Grapes 2