.::KESAYANGANKU::.

29 May 2011

Assalamualaikum...

Tadi Nurin call, dia dah start cuti sekolah...kan best kalau aku ada kat Langkawi sekarang..huhu boleh meronggeng merata...Nurin tu orang ajak datang KL tak mau..kalau tak, boleh meronggeng kat sini..lagi best!!lagi banyak habes duit..huhu!
http://www.cute-smiley.com

Nurin ada gitau Zareef jatuh motor..huh! dia ikut jiran pergi isi minyak kat Petronas..Nurin cakap Zareef belum sempat naik elok lagi, my jiran dah gerak...apa lagi tergolek la budak tu, katanya luka sikit ja..tapi aku rasa mesti teruk jugak luka tu sebab terseret...kulit budak bukan macam kulit kita...aaarrgghh GERAM2!!!
http://www.cute-smiley.com

Dah tau bawak budak, anak orang pulak tu..hati-hati la sikit!!budak bukan tau apa..huh!! Selama ni aku bawak Zareef, Alhamdulillah tak pernah pun jadi apa-apa..bukan nak cakap besar ke apa..tapi at least kita dah berhati-hati dan kalau Allah takdirkan benda yang tak elok berlaku jugak [Nau'zubillah]...itu baru la dinamakan takdir!! 
http://www.cute-smiley.com

Aku sampai sekarang kalau bawak Zareef naik motor, mesti pakaikan dia helmet, then masa dia nak naik..tetap pegang lagi walaupun dah besar..pastu sebelum gerak akan tanya dah ok ke belum..and!! takkan lupa suruh dia peluk aku!!!sian Zareef..macam-macam hal yang jadi kat dia...baru nak lega satu, yang lain pulak datang...harap dia kuat!!
http://www.cute-smiley.com

Memang aku emosi betoi!! naseb baik sikit...kalau teruk???huh!! nape la mak n akak aku bagi Zareef ikut orang???selalunya susah mak n akak nak bagi..kalau naik motor dengan ayah pun mak risau..apetah lagi orang luar!!!
http://www.cute-smiley.com


miss him!
zareef ni nampak je muka ganas, tapi penakut!
my boy, my love & my everything..

3 2 Butterfly Comel:

Cik Rose Cute said...

Bahaya betulll...Pesan kat mamat tu...lain kali jangan bawak...

shark said...

mmg patut marah kalu cmni..
jgn mengamuk udah:)

risa said...

uihhhh bahaya lah bawak anak orang tak betul2
haishhhh nak kena babab neh

.:: PRINCESS JOURNAL'S AGE ::.

Cute Grapes 2