.::KESAYANGANKU::.

01 June 2011

Assalamualaikum...

~aku seorang yang sangat-sangat suka http://www.cute-smiley.comberfikir...
lebih banyak kepada negatif...
nak kata aku seorang yang negative thinking tak jugak... http://www.cute-smiley.com
camne ek nak cakap...
aku anggap semua tu persediaanhttp://www.cute-smiley.com untuk diri aku...
sebab aku tak la terkejut sangat bile sesuatu yang negatif terjadi...
kadang-kadang dah siap fikirkan http://www.cute-smiley.comsolution...
hihihihttp://www.cute-smiley.com
 
~ntahla, bagi diri aku...
apa-apa aku nak buat aku mesti akan fikir positif dan negatifnya...http://www.cute-smiley.com
then aku akan fikir plak...
kalau terjadi yang negatif, http://www.cute-smiley.comcamne nak setelkan...http://www.cute-smiley.com
hihihi en.tunang http://www.cute-smiley.com selalu http://www.cute-smiley.combebel-bebel...
 "la..sampai ke situ ke pikiaq??huh!"
hahahaha




4 2 Butterfly Comel:

Onitsuka_hana said...

kekadang kena fikir negatif gak tp jgan bgtau orang takut orang salah anggap kat kita .hehe

apik pehe said...

awek apik selalu pikir negatif..puas dah apik suh dia pikir positif..haishhh

Miss_Yanfie (,")(",) said...

Slot muhasabah diri kah ini? Hahaha....
Klu Yanfie terlebey pk positif, susah nk pk negatif..
Kadang2 x elok jugak, En.Pakwe pun selalu membebel, katanya terlalu baik dengan org wlaupn orang wat jahat kat kite.... ^______^

~SYAZ~ said...

betol2..
syaz kalau fikir apa2 mesti fikir negatif jugak sebab, untuk persediaan diri takot terjadi apa2 yg tak patut berlaku..

.:: PRINCESS JOURNAL'S AGE ::.

Cute Grapes 2