.::KESAYANGANKU::.

01 June 2011

http://www.cute-smiley.comAssalamualaikum....http://www.cute-smiley.com

Dok ketaq tak habes lagi ni...huhuhu...tapi sambil mengunyah twiggies kegemaran http://www.cute-smiley.com....tadi kan mase naik teksi nak datang kerja...p.cik teksi tu amat menyeramkan...kejap-kejap die pandang belakang tengok aku...
http://www.cute-smiley.com

Die pandang bahagian bawah plak tu...kali pertama aku tak fikir negatif lagi..maybe die cari barang jatuh ke ape ke kan??tapi dah banyak-banyak kali pelik jugak la...seriusly dah meremang bulu roma...macam-macam dalam kepala hotak ni dok fikir...first skali aku hafal no plat teksi tu...pastu tangan dah prepare kat pintu...kalau jadi pape memang aku nak redah keluar jer...
http://www.cute-smiley.com

Dari stesen nak ke office normally tak sampai 10minit pun..dekat je, tapi tadi aku rase lambat sangat perjalanan..asyik tengok jam je...tak senang duduk dah...erm, selalu kan driver teksi ni kemas jer, tapi p.cik ni serabut giler..huhu, die sebenarnye takdela tua sangat..lewat 30an camtu la...
http://www.cute-smiley.com

Akhirnya sampai jugak kat office...bile die stop je teksi tu, aku terus bukak pintu..pastu die tak habes-habes asyik pandang je..MENYERAMKAN!! then aku bagi RM10, tak tau berape kena bayar sebab takut nak belek meter..kaki sebelah dah kat luar..pastu die cakap die xde duit kecik..tambang RM5 jer...mase aku bukak dompet nak ambik duit kecik, dia asyik pandang je dompet..uwawawa takut gile...pas bagi duit terus blah..jalan laju-laju masuk office..kunci pintu..sangat takut...
http://www.cute-smiley.com

2 2 Butterfly Comel:

Nur Hawa Mohd Zin said...

huish...mmg bahaya...awe kadang2 naik teksi sorang kecut perut dan buat2 bz...tak berani nak pandang depan...cam kan muka driver tu pas tu jangan naik lagi teksi dia ok

jefri said...

lain kali naik teksi call kawan2 masa dlm teksi..kata " aku dah naik teksi nie, no plat teksi W.. 7..." saje je bg pemandu teksi dgr..

.:: PRINCESS JOURNAL'S AGE ::.

Cute Grapes 2