.::KESAYANGANKU::.

26 October 2011


~selamat malam semua...
sebenarnya aku baru sedar yang hari ni hari Deepavali....
muahaha serius tak perasan langsung...
bile jiran sebelah ni gitau die cuti Deepavali baru la sedar...
itula penangan jadi suri rumah sepenuh masa....
tapi bukan semua suri rumah macam aku...
aku sorang je blur gini...

~terkejut tengok jumlah my followers...
dah 1111, tq so much pada semua yang sudi follow blog merapu ni....
terharu sangat-sangat ok...
moh kite tengok follower bertuah aku...
Cik Innanie Ariffin, blog die cantik sangat...
aku suke sebab kemas, teratur...
rase sejuk je mate memandang...
combination warna pun sangat menarik...
blog pun ringan je takde la loading lame sangat...
jom kite terjah blog Innanie [klik header kat bawah ni]....


19 2 Butterfly Comel:

Norlida Ramli said...

tahniah!!hehe

btw..dh penah masuk blog dia tu, mmg kemas!cantik.hehe

Azhafizah[フィザ] said...

congrate cik nanie..happy for you >.<

zahidah seran said...

saya pun xperasan hari ni deepavali.
almaklum surirumah bz la konon...=P

Innanie | Ariffin said...

wah tibe2 terharu. kebetulan kan 1111. thanks for the token of appreciation. wah bz ye sampai lupa hari ni... =)

CintaKhadijah said...

sama dgn ck, ccuti sem ni sampai hari pun lupa hari apa. hari diwali lagi lah x ingt kan..hehehe..
btw, congrate yaww...!^^,

nuyui a.k.a miss YUI said...

hehe,kenal gak follower tu.. ^__^

MamaEma said...

ada yg lupa hari ini sambung kerja balik..bukan hari minggu sebab semalam cuti deepavali

Cik tikah said...

wah! ramainya follower dia. lps ni kumpul smpai 11 111 lak taw. hehehe.. :)

Badrina Ibtisam said...

Ohmyy. Congrats ye wak !! ;D

Yana Houry said...

@Norlida Ramli
yana baru 1st time masuk blog nanie ni terus jatuh hati..same macam blog ida =)

Yana Houry said...

@Azhafizah[フィザ]
=) tak leh lawan follower cik fiza comel =)

Yana Houry said...

@zahidah seran
hahaha naseb ade geng..ingatkan yana sorang je :)

Yana Houry said...

@Innanie | Ariffin
thanks jugak dik buat entry untuk akak =)

Yana Houry said...

@CintaKhadijah
hahaha..tu la kan, penangan xkeje, xde kelas...:)

Yana Houry said...

@nuyui a.k.a miss YUI
ye ke..heheh blog yui pun sweet sangat..hari2 lepak situ :)

Yana Houry said...

@MamaEma
hahaha terlebey suda...

Yana Houry said...

@Cik tikah
xde ramai mane pun, baru ciput..uih nak dapat 11,111 mau berjanggut tunggu..hihi

Yana Houry said...

@Badrina Ibtisam
=)

diana said...

tahniah..
follower dah ramai...
terlepas deepavali tak pe..
jangan terlepas raya haji sudah la..
heheeheh

.:: PRINCESS JOURNAL'S AGE ::.

Cute Grapes 2