.::KESAYANGANKU::.

19 October 2011

Assalamualaikum....

~selain makan, tidur n ngadap lappy....
ni la aktiviti kegemaran aku kalau malas nak on lappy...
ataupun waktu line lembab macam siput sedut...
my mom pun suke men ni..hihi
http://www.emocutez.com

~ade yang cakap kat FB...
dari buat benda tak faedah semua ni...
lebih baik baca quran dapat gak pahala...
persoalannye kalau bace quran pun perlu ke nak post kat fb or tulis kat blog???
"alhamdulillah baru habes satu juzuk"
tak ke menimbulkan riak camtu...
bagi aku, aku memang tak suke nak tayang bende tu semua...
antara kita dengan Allah yang tahu cukupla...
tak perlu nak canang satu dunia...
http://www.emocutez.com

3 2 Butterfly Comel:

Alin Marlini said...

setuju ngan Yana..benda baik simpan2 jek..hehehehe

Pezol Stylez said...

best la dpt main puzzle cari word

Adi Suda said...

best nya..bleh improve bi nie kn..hee

.:: PRINCESS JOURNAL'S AGE ::.

Cute Grapes 2