.::KESAYANGANKU::.

31 October 2011


Sejak dua menjak ni aku dah kurang sangat BW....tension dengan line yang tersangat lembab, nak bukak satu-satu blog pun amatlah derita dan sengsara...lagi-lagi la blog yang berat...maka untuk tidak menyakitkan hati terus tutup je lappy...bentang toto depan tv, berselubung dalam comforter...bahagianya!!! terus hilang sakit hati tadi...hehehehe...

Tengah syok layan tv, tetibe terdengar suara sumbang menegur :
my sayang : "bleh tak tolong pi tdoq dalam bilik, jangan tdoq depan tv ni!"
aku : "eh bukan nak tidoq pun just nak baring2 menikmati hujan sambil tengok tv, hujan kan rahmat, orang xnak kufur nikmat..berdosa tau!!"
my sayang : "xperlu la sampai nak hampaq toto, dengan comforter la bagai"
aku : "ish..sapa cakap xperlu, wajib nih!! sejuk2 kena la selimut..syoknya!!!"
my sayang : "huh!!"
aku : [menyanyi keriangan]

Sebenarnya kadar kedengkian dia terlalu memuncak bila tengok aku bergembira disini, manakala dia pula perlu mengadap buku n nota bertimbun-timbun..esok my sayang exam..muahahahaha, caiyok2!! study ek sayang..buat-buat la tak nampak ai disini..hahahahaha...
*rupanya ada orang derita melihat aku bahagia...muahahhaha*


5 2 Butterfly Comel:

diana said...

hehe..
sebenarnya kan ada orang rimas dengan benda2 macam tu..macam akak la..akak sakit mata bila siang2 hari orang bentang toto siap dengan selimut kat depan tv...ekekeke...

suami akak pun sama..nampak pelik..kalau nak tidur lebih baik kat dalam bilik je..kalau malam lain la..

Yana Houry said...

@diana
yang pastinya die dengki..sebab selalunya time hujan2 gini die org pertama yang akan kuarkan toto n selimut..tapi hari ni die xdapat join...hahaha

Azhafizah[フィザ] said...

wa..kesiannyer derita tengok..kak yana ni..pi lah jadik cikgu..bg sapot sikit :p

p/s:hujan-hujan mmg syok tido..lalalala..lupe blog seketika

kakak said...

hahahah so sweet!!

EmpayarUtama said...

Hehe gamba tu kontrol seyyyy

.:: PRINCESS JOURNAL'S AGE ::.

Cute Grapes 2