.::KESAYANGANKU::.

16 October 2011

Assalamualaikum...

~hari ni mood bercinta & berdating...
so tak sempat nak jenguk blog apetah lagi nak blogwalking...
tak best la online kat enset, tak puas...
ni dah balik ngadap lappy baru semangat nak BW...
eh charger lappy aku ni dah nak rosak agaknye...
kejap ok kejap tak, adoyai...

~korang buat ape weekend ni??
mesti sibuk jalan-jalan gak kan...
hari ni my sayang tak sibuk sangat...
adela sikit mase nak berdating...
kalau tak, nak bersembang pun tak sempat...


3 2 Butterfly Comel:

NURUL ASHIKIN said...

nice foto

Kathy Tuah said...

sy duduk umah je..tp blog suram je hujung mggu mcm ni...huhu

diana said...

budak busuk yang tido tu nama apa tu??

.:: PRINCESS JOURNAL'S AGE ::.

Cute Grapes 2