.::KESAYANGANKU::.

17 October 2011

Assalamualaikum....

pagi tadi lepas cari garfield kitorang lepak-lepak depan tv...nak masak pun awal lagi baru pukul 8 lebih...konon-konon nak tengok tv tapi kalau dah bentang toto tu...jawabnye tv yang tengok kitorang...tak sedar time bile aku tertidur tapi yang pastinya aku yang tidur dulu...sebab bosan my sayang asyik tengok sport channel...
http://www.emocutez.com

tetibe terjaga hujan lebat giler...ape lagi kelam kabut kejut my sayang soh angkat baju...kalau aku nak angkat memang lambat, nak pakai tudung lagi...yang lawaknya my sayang bangun kelam kabut...siap bawak keluar selimut skali pergi angkat baju....muahahahaha aku gelak guling-guling...
http://www.emocutez.com

sebenarnye tarik penyidai ke kawasan ade bumbung je pun...tapi kelam kabut punye pasai jadi tak ketahuan hala...die cakap saje je die bawak selimut sebab nak tutup kepala takut nanti kena hujan...hahahaha tak payah nak caver line...die heret selimut sampai nak terjatuh sebab terpijak selimut tu pekebendenya....nasib tak tersembam dalam longkang....muahahaha sampai sekarang kalau tengok selimut aku nak gelak jer...
http://www.emocutez.com


2 2 Butterfly Comel:

Pezol Stylez said...

hahaha....sweet je korang kan...;p

diana said...

terima je la alasan dia tu;//
hahaha

.:: PRINCESS JOURNAL'S AGE ::.

Cute Grapes 2