.::KESAYANGANKU::.

24 October 2011

 

Hari ni kitorang keluar setelkan pembayaran bil, renew road tax n insuran kereta pastu terus buat lesen aku...Alhamdulillah semuanya dah selesai...lesen aku hilang bulan 4 hari tu tapi dah dekat bulan 11 baru nak buat balik, itu pun sebab lesen mati bulan 9...takut pulak biar lame sangat, kang tak pasal-pasal kena ambik lesen baru...

Mase tengah isi borang untuk apply lesen baru, akak kaunter tu tegur :
akak tu :"baru kawen ye dik?"
aku : "ha'ah, nape akak??" 
akak tu : "xde la..saje je tengok inai kat jari tu terang lagi"
aku : "owh..hehehe"

*dah 4 bulan kawen tapi inai kat kuku terang lagi...:)

yee..dah ade lesen..=)


8 2 Butterfly Comel:

BiQa HatmiN said...

tahniah..haha:)

apodahjadi said...

lesen akan mati ikut tarikh lahir bermula taun depan..kalo x silap kalo silap betolkan

NuR si CiKGu RiBeNa said...

hehe.. inai tambah2 di kaki lagi la lmbt nak abis.. samala kita

Hashira Yusoff said...

wah really? lama sgt x bw kt blog ni..slmat pngantin bru anywy. hehe..

shira xdapat2 lgi lesenn..huaaa!! nak pkai keta!

--> Blog Bertukar Wajah

Yana Houry said...

@BiQa HatmiN
thanks :)

Yana Houry said...

@apodahjadi
ha? ye ke??xde dengar pape plak..

Yana Houry said...

@NuR si CiKGu RiBeNa
tu la..kat kaki lg terang :)

Yana Houry said...

@Hashira Yusoff
thanks...:)

~yana name je ade lesen, xpernah drive pun...huhu

.:: PRINCESS JOURNAL'S AGE ::.

Cute Grapes 2